lauantai 25. lokakuuta 2014

Pennut 7-viikkoisia

Kovin on kiireistä aikaa ollut, koska pentujen 6-viikkois kuvat ja mitat jäivät tänne blogiin laittamatta. Sitä suuremmalla syyllä laitankin nämä 7-viikkois kuvat ja mitat pari päivää etuajassa, jotta en kiireessäni unohda ;)

Kaikille pennuille on varmistunut uudet ja ihanat kodit, ja Mamma on enemmän kuin onnellinen. Kaikki muuttavat todella lähelle ja tulen näkemään murusia myöhemminkin!!! Ihanaaaaaa!!! Kiitos jo tässä vaiheessa uusille tuleville kodeille!


A-poika eli LAKU
158g - 1280g










B-tyttö eli HILMA
181g - 1500g










C-tyttö eli OLIVIA
171g - 1350g









D-poika eli ONNI
145g - 1593g









 

Helmi-mama imettää pentujaan vielä hyvin uskollisesti.









Tässäpä taas hieman mustaa ja valkoista :) Pennut ovat edelleenkin todella tummia, saa nähdä mitä heistä tulee... Olivia on harmaantunut eniten, nassusta ja tassuista, sekä etu- ja takajaloista, Hilma seuraa perässä hitaasti mutta varmasti. Pojat ovat edelleen tosi tummia, heissä ei ole juurikaan merkkiä harmaasta tai edes sinisestä. Hmmm, mielenkiintoista....

Kaikki pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet samaa tahtia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis riittää ;) Vielä pari viikkoa minulla on aikaa kuvata näitä ihanuuksia, yritän olla oikein ahkera!

Mukavaa viikonloppua, muistakaapa siirtää kelloja. Huomenna saadaan nukkua tunti pidempään, jes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!