perjantai 7. marraskuuta 2014

Laku ja Hilma muuttivat uusiin koteihinsa

Onnen ja surun päivä, kaksi suloista pentua muuttivat tänään uusiin koiteihinsa.

Jokunen viikko sitten laitoin ilmoitusta erinäisiin tahoihin suloisista pennuista, jotka haluavat uudet ja rakastavat perheet. Silloin tuntui, että aikaa on vielä reilusti, mutta pianpa se päivä tuli, nopeasti, mutta kuitenkin järjellä ajatellen ihan oikeaan aikaan.

Pennut ovat olleet suloisia, energisiä, reippaita, kauniita. Kaikkea sitä mitä me pennuilta toivoimmekin. Paljon olen saanut positiivista palautetta kolleegoiltani pentujen suloisuudesta, siitä olen onnellinen. Mutta mitäpä muutakaan meidän pienistä pennuista olisi voinut tullakkaan, sekä isä että emä ovat maailman parhaimpia puudeleita :) Tässä vaiheessa terveisiä Hämeenlinnaan, Riihimäelle ja Iittalaan, meidän suloisesta parista syntyi suloisia pikkuvilloja.


Laku, A-poika, lähti pennuista ensimmäisenä, Tampereelle, isolle kirkolle. Koko perhe oli hakemassa pientä villaa. Matka oli sujunut hyvin, vain pientä itkua loppu matkasta.

Laku painoi syntyessään 158g ja tänään
 hieman vajaa 9 viikkoisena 1630g.




Laku, pikku pusuttaja :)


Seuraavana lähti B-tyttö Hilma. Sijoitin Hilman tänne Valkeakoskelle, joten yhteistyön kannalta pieni välimatka on iso plussa.

Hilma oli syntyessään pentueen suurin ja painoi 181, 
ja tänään tuohon lukemaan lisätään nolla perään, 
eli painoa oli tasan 1810 grammaa :)






Niin täydellinen mamadog, huolehtiva ja hellä Helmi antoi pienille vielä hetken aikaa nauttia
hellyydestä ja tisuttelusta. Pienet eivät pistäneet ollenkaan pahakseen vaan ahmivat tisuja varmin mutta niin hellin ottein.





Ihanaa ja turvallista matkaa Lakulle ja Hilmalle! Mammalla ja mamadogillakin on ikävä jo nyt , mutta me tiedämme, että nämä molemmat pienet villat ovat hyvissä käsissä :) Suukkoja ja rapsutuksia molemmille, nukkukaa yö hyvin! Smuiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!