sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Villavauvat 5-viikkoisia

Nyt lähestytään jo lokakuun puoltaväliä ja villavauvat täyttävät 5 viikkoa. Miten ihmeessä aika meneekin näin nopeasti. Reilun kolmen viikon päästä olisi villavauvojen luovutus...

Nyt näyttäisi siltä, että kaikille villavauvoille on tiedossa ihanat ja rakastavat kodit. Olo on onnellisen huojentunut ja helpottunut. Kaikille villavauvoille löytyi koti läheltä, joten ehkäpä saan olla osallisena heidän elämässään ainakin jollain tavoin :) JES!!! Tämä ei nimittäin ole mitenkään itsestäänselvyys, vaan pikemminkin lottovoitto!

Kertunhovin poppooseen jää kasvamaan yksi tyttövilla. Hänet nimeämme Oliviaksi :) Toisen tyttövillan sijoitamme tänne Valkeakoskelle nelihenkiseen perheeseen, joiden kaksi reipasta poikaa ovat jo pitkän tovin odottaneet villakoiraa. Vihdoinkin voin toteuttaa heidän toiveensa sijoittamalla heille Hilman :)

Pikkuvilla Onni matkaa Pälkääneelle perheeseen, jossa on jo yksi ihana ja iloinen poikavilla odottamassa uutta pikkuveljeä. Olen niin onnellinen koko perheen puolesta sekä erityisesti tämän ihanan isoveikan, joka on jo hetken joutunut olemaan ilman leikkikaveria. Ihana saada antaa heillekkin pieni suloinen joululahja etukäteen :) Toinen poikavilla muuttaa Tampereelle nuoren parin ensimmäiseksi yhteiseksi "vauvaksi" ja hänen kutsumanimensä on Tuisku.

Sitten viisiviikkoiskuviin ja mittoihin. Nyt ei ole varsinaisia yksittäisiä nassukuvia, vaan koko poppoosta on otettu tilannekuvia.

Helmi imettää ja hoitaa vauvojaan yhä todella huolellisesti

Vesikupissa ei kauaa vesi pysy ;)


Lilla vahtii silmä tarkkana villavauvojen touhua

Uuden lelun viereen on hyvä nukahtaa,
Kiitos Riika ja Seija tuliaisesta :)

Kalkkunajauheliha maistuu paljon paremmalta kuin naudanjauheliha 


Villavauvoilla on jo TODELLA terävät hampaat suussa


Näinkin voi imeä tisua ;)

Murunen :)


Myös Wilma ja...

Alisa ovat hyvin kiinnostuneita pienistä villoista.
Ja juu, nämä pienet villat ovat vielä hetken pienempiä kuin Alisa,
mutta siihen ei taida mennä kauaa kun asia on toisinpäin...

5-viikkois painot:

A-poika 158g - 1054g
B-tyttö 181g - 1142g
C-tyttö 171g - 1042g
D-poika 145g-1182g

Ihania, isoja-pieniä möhköfantteja ovat kaikki. Tosi tasaisesti kasvavat koko konkkaronkka!
Nyt mietintämyssy päähän. Tarkoitus olisi tulevan viikon aikana keksiä villavauvoille viralliset nimet, näiden pitäisi siis alkaa B-kirjaimella... Huh huh... Miten nimen keksiminen voikin olla näin vaikeaa...

Sunnuntai terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!