sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Villavauvojen 2- viikkois kuvat ja mitat

Maitobaari on todellakin ollut avoinna 24/7 näille pienille pennuille :D Mamadog on hoitanut vaativan tehtävän hienosti! Välillä tuntuu että villavauvat hukkuvat "sinappikakkaansa" koska mamadog ei kerkeä putsata sitä mukaa kun vauvat ulostavat. Maitoa tulee niin paljon ettei pienokaisten masut kerkeä sulattaa kaikkea saamaansa maitoa, vaan osa tulee sinappina ulos. Meillä tuoksuu tällä hetkellä vauvavillojen lisäksi kamala kakka..... huh huh ja huh...

Kaksi viikkoa tulee täyteen ensi yönä kello 01.00 alkaen. Pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia. Silmät ovat jo lähes auki, samoin korvat. Ryömiminen on alkanut muuttua hoipertelevaksi liikkumiseksi välillä jo jalkoja apuna käyttäen. Haukkumista ja erilaisia piipitysääniä kuuluu aina välillä isostikkin. Jännää, aika menee niin nopeasti ja kehitys on hurjaa.

A-poika, paino 158g - 500g
B-tyttö, paino 181g - 536g
C-tyttö, paino 171g - 503g
D-poika, paino 145g - 502g

A-poika




B-Tyttö




C-tyttö






D-poika



Valitettavasti nämä kuvat ovat hieman huonolaatuisia. Päivä meni pihahommissa ja illalla on jo niin hämärää että sisävalot eivät anna parasta mahdollista kuvatulosta tummista villavauvoista. Lisäksi villavauvat ovat niin touhukkaita syliin päästyään, että kuvat ovat kaikki vähän vinksallaan ;) Ja jos he pysyvät pienen hetken paikallaan niin mamadog on repimässä pentujaan niskavilloista pois omaan turvaansa :) Ihana mamadog.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja 
villavauvojen tuoksua jälleen kerran lähettäen,



1 kommentti:

  1. Rakkaus pakkauksia. :) Terveisiä Metsäpihan väeltä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!