keskiviikko 10. syyskuuta 2014

B-pentue syntynyt

Vimeiset hetket ennen synnytystä.



 

Petin petaamen alkoi illalla


Masukuvat kun supistukset olivat jo melkoisen voimakkaita


Helmi, tuo ihana mamadog, synnytti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä neljä kaunista tummaa pentua, kaksi prinssiä ja kaksi prinsessaa. Synnytys sujui hyvin, eikä Helmi päästänyt ääntäkään, rauhallisesti vain ponnisteli boxissaan. Ensimmäistä pentua piti ihmetellä muutaman minuutin ajan, mutta sen jälkeen alkoi putsaaminen ja sitä putsaamista onkin sitten riittänyt :)




 
 
Ensimmäinen istukka ei maistunut tuoreelle mamadogille, mutta jo toinen ja kolmas menivät pikapikaa alas. Neljäs istukka ei tullut heti pennun syntymän yhteydessä vaan Helmi kiskoi sen vähän väliä ihan itse, todella reipas synnyttäjä!

Iso kiitos Helmin toiselle mammalle Pialle avusta ja seurasta synnytyksessä! Kaksin aina kaunihimpi
tahi helpompi tässä tapauksessa kun sai jakaa ilon uusista pienistä villavauvojen syntymästä.

Pennut ovat kaikki hyvin tummia, joten nyt odotamme mielenkiinnolla muuttuvatko he harmaiksi vaiko sinisiksi. Harmaille pennuille pidän peukkuja, mutta siniset ovat yhtä rakkaita! Pääasia on että kaikki ovat terveitä ja hyvinvoivia villavauvoja!!!



Villavauvojen syntymäpainot:
A-poika 158g
B-tyttö 181g
C-tyttö 171g
D-poika 145g

Kertunhovin kennelissä tuoksuu tällä hetkellä puhdas koti, tuore kanelipulla ja suloistakin suloisemmat villavauvat. Neljä uutta pientä elämänalkua on jälleen aloittanut taipaleensa kohti ihania uusia seikkailuja.






Prinsessat ja Prinssit kuvattu aina pareittain :)




Non ni, nyt riittää kuvaukset,
tahdon muruset kainalooni :)


Villavauvojen tuoksua tuulen mukana lennättäen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!