sunnuntai 5. helmikuuta 2017

F-pentue on syntynyt!

Jihuuuuu, pentulaatikossa tuhisee jälleen!
Mamadog ja pienokaiset voivat hyvin.

Sydänääniä stetarilla <3

Taas tämä höpsähtänyt ihmismamma pääsi jälleen kuuntelemaan pienen pieniä sydänääniä stetoskoopilla. Vauvojen sydänäänet ovat kuuluvissa 6 viikosta eteenpäin. Ensin himmeinä mutta koko ajan vahvistuen. Toinen "mööpeli" millä sydänääniä kuuntelin, on dobleri. Se sama laite, millä odottavat äidit kuuntelevat omaa masuaan ja tulevan vauvansa sydänääniä. Näin vältän sen, etten käytä odottavaa narttuani ultrassa. Toki ultrassa tulevat villavauvat pääsisi toteamaan jo hieman varhaisemmassa vaiheessa, mutta sen verran maltan odottaa. Maltan siis juuri ja juuri :D

Vuorokausia 58. 
ja masu on aivan valtava

Hilman masu kasvoi aivan valtavasti. Paino nousi vajaan 1,5 kiloa ja loppuajasta masu tuntui vain kasvavan ja kasvavan ollen lopulta aivan valtava. Pennut velloivat masussa, mutta Hilma otti rennosti. Ihan kuin koko odotusaikansa, ilman pahoinvointia tai heikotusta, hän oli elämänsä kunnossa. Ruoka maistui ja lenkille teki mieli. Hilma on aivan täydellinen mamadog!


Hilma eli Kertunhovin Beauty Pearl, minun ihana sijoitusnarttuni, synnytti neljä suloista villavauvaa varhain lauantaiaamuyöstä 28.1.2017. Synnytys sujui hienosti ja pennut syntyivät tasaisin väliajoin kello 4.00-5.45 välisenä aikana. Yksi Prinssi ja kolme Prinsessaa <3 Hilma teki sen mitä en osannut hurjimmissa unissanikaan uskoa todeksi. Hän synnytti kolme Prinsessaa, jotka kaikki ovat eri värisiä!!! Olen niiiiin onnellinen!!!



Musta poika,
syntymäpaino 240 g

Valkoinen tyttö,
syntymäpaino 181 g

Harmaa tyttö,
syntymäpaino 182 g

Musta tyttö,
syntymäpaino 187 g

Koko pesue
 



Sisko ja sen veli <3

Villavauvat kahden vuorokauden ikäisinä:





 Villavauvat viiden vuorokauden ikäisinä:





ja villavauvat yhden viikon ikäisinä:

Poika, 
paino 240g - 404g

Valkoinen tyttö,
paino 181g - 313g


Harmaa tyttö,
paino 182g - 306g


Musta tyttö,
paino 187g - 318g

Mamadog ja musta tyttö


Villavauvantuoksuisin terveisin,
Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!