torstai 26. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen koiranäyttely onnistui hienosti

Pakkasia ja lauhaa, pakkasia ja lauhaa, niistä on tämä alkuvuosi tehty. Villakoiraihmisen "ei niin parasta vuodenaikaa". Vaikka toisaalta, eipä ne kurakelitkään niin herkullisia ole ;) Viikonloppu-ulkoiluihin hyvä vaihtoehto onkin koiranäyttelyt. Yksi päivä menee koiria puunatessa, toinen itse näyttelypaikalla. Näin oli myös viime viikonloppuna, kun suuntasimme Sadun ja Kaapon sekä Jessican kanssa Turkuun.

Turku Dog Show 2017, KV
(Tuloksiin pääset klikkaamalla tästä)


Vuoden ensimmäinen näyttely meni hienosti, paremmin kuin osasin odottaa! Kaikki kolme kasvattiani saivat erinomaiset arvostelut! Jihuuuuu, soo happy !!!

Toy villakoirat, tuomari Linda Volarikova, Slovakia
Kääpiövillakoirat Jean-Jacgues Dupas, Ranska

Lyyli Paras Narttu kehässä, 
sijoitus JUN1, PN5, ERI, SA


Kaapo ja Satu Paras Uros kehässä,
sijoitus JUN1, PU3, SERTI

Olivia kehässä,
sijoitus AVO3, ERI


Olivia seuraa tarkasti mitä kehässä tapahtuu

Olivia ja Lyyli

 

Kotipihalla Lilla-mamma antoi kakaroilleen kyytiä 
ja näyttelypölyt putsattiin jaloista :D

Meidän Voittaja, minimies Kaapo <3


Lyyli ja Kaapo olivat ensimmäisessä Juniorikisassaan. Vajaan 10 kuukauden ikäiset mustuaiset olivat todella reippaita ja iloisia kehässä.

Kaapo esiintyi hienosti saaden Sertin, kiitos Sadulle hyvästä tuloksesta!  Kaapon arvostelun viimeinen lause kiteytti koko shown: "Shows like a big star" :D   *JES!!!

Lyylin suorituksesta olen myös todella onnellinen. Hän selviytyi näyttelyssä 5. parhaaksi toynartuksi
(narttuja oli 13). Tuomari tykkäsi Lyylistä, mainitsi hänen olevan todella kaunis narttu, mutta kokonsa vuoksi (Lyyli lähentelee kääpiön rajaa) toivoisi näkevänsä meidät tulevaisuudessa kääpiöluokassa.

Olivia, meidän värivirheellinen harmaja, suoriutui ensimmäisessä Suomi-näyttelyssään todelliseksi voittajaksi!!! Hän oli iloinen ja heilutti häntäänsä Erinomaisen arvostelun verran. Tuomari oli ihana, hän tuli oikein harmittelemaan ettei voi antaa SA:ta ja  joutuu sijoittamaan meidät kolmanneksi värin takia, muuten hän olisi sijoittanut meidän korkeammalle... Ei haittaa, olen enemmän kuin tyytyväinen tähän arvosanaan!

Ihana mutta kiireinen päivä Turussa. Paikalla oli paljon tuttuja, mutta kuten tavallista, aikaa on liian vähän kuulumisten vaihtamiseen. Terkut kuitenkin vielä tätäkin kautta kaikille teille jotka olitte paikalla ja onnea omien villojenne menestyksistä!

Meillä unohtui kamera kotiin, joten kiitos ystäville kuvista!

-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!