tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kotikonnuilla Alisan ja Lillan kanssa

Viikko kotikonnuilla ja ystävien tapaamista.

Näyttelytähtönen sai ansaitsemansa hieronnan siskoni käsittelyssä. Hieronta tuli tarpeeseen, sillä Lilla oli jumissa, niin jumissa, ettei pitäisi olla. Ehkäpä vuoden takainen jalkavamma on jättänyt jälkensä kroppaan...

Kiitos Marikalle Lillan käsittelystä, otimme uuden käsittelyn heti täällä kotona ja seuraava onkin jo ensi viikolla. Hiljaa hyvää tulee ja Lillan kropan jumit lähtevät sulamaan pikkuhiljaa... I hope So!!!

Lisää Marikan toiminnasta voit lukea oheisesta linkistä: Tmi Hinnukka





Uuh -jopa tuntuikin hyvälle-

ja nyt lepoa ja vettä, kiitos, tykkäsin kovasti :)

Raahessa ollessaan ei voi välttää merta ja meren rannalla kävelyä. Ihanat aurinkoiset säät hemmottelivat ja useaan otteeseen pääsimmekin rantaan. Päivin kanssa iltakävelyllä oli pakko poiketa koirien uimapaikalle kastelemaan varpaat ja antaa koirien temmeltää hetken aikaa hiekalla... ja aaah-meren tuoksua ei voita mikään!!!





Mummoni täytti 88-vuotta ja myös Alisa pääsi häntä onnittelemaan. Kaksi Alisaa; suvun vanhin ja nuorin. Kaisa-Alisa ja Nelli-Alisa :)



Perjantaina kävin pesemässä ja puunaamassa Lillaa Oulaisten näyttelyä varten. Ihana ilma ja ulkona kuivaus/ leikkaus olivat mitä ihaninta puuhaa. Sitten maittava päivällinen ja sauna, kiitos Marikalle :)

Serkukset pääsivät vielä yhteiskuvaan ennen lähtöä takaisin mummon luo. Molemmat pirpanat ottivat kuvaukset hyvin rauhallisesti, ihanat Alisa ja Bettina.










Näissä serkuksissa ei paljoa muuta yhteistä olekkaan kuin väri :) No toisaalta, onpas muutakin: ihana luonne, vilpittömyys, innokkuus ja kaikki muut ihanat ominaisuudet :) Koko taitaa olla ainoa poikkeavuus...

Näihin kuviin, näihin hellyttäviin tunnelmiin,
Moiks taas :)



1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!