tiistai 28. marraskuuta 2017

Shampoot testissä - Re Qualin tuotteet ykkösiä!!!

Voihan puudeli! Ja puudelin turkki. Jos puudeli on seurakoirien aatelia luonteensa, ketteryytensä ja oppivaisuutensa puolesta, aiheuttaa turkinhoito usein suurtakin päänvaivaa. Vaikka kuinka etukäteen varoitellaan, yllättää takkuvaihe varmasti jokaisen uuden puudelin omistajan. Puudeli ei todellakaan ole laiskan ihmisen koira...

Yleinen puheenaihe puudelin omistajien kesken onkin "mitä shamppoota te käytätte". On sitä ja tätä ja tuotakin tuotetta. Mutta mistä ihmeestä sitä tietää mikä on hyvä tuote? No ei sitä oikeasti tiedäkkään ennenkuin itse kokeilee. Meillä on testattu niiiiin iso määrä shamppoita ja hoitoaineita, suihkeita ja öljyjä, etten oikein muista lopullista määrää itsekkään. Sen kuitenkin tiedän, etten iki maailmassa ole tuhlannut omiin hiuksiini yhtä suurta rahasummaa kuin mitä koirieni turkinhoitoon on kulunut. Tällä hetkelläkin taitaa purnukoita ja puteleita olla niin monen sadan euron edestä, että hirvittää. Pesuhuoneen kaapistoihin ei muuta mahdukkaan...

Meiltä löytyy turkinlaatuja jokaiseen lähtöön. On sterilisoidun nartun karhea turkki, aikuisen koiran todella tiivis ja tuuhea turkki, on paksu ja pehmoisempi turkki, todella karhea ja katkeileva turkki, sekä hötönhötön höttö turkki. Lisänä vielä takkuvaiheessa olevat sijoitusnarttuni sekä pienet pennut. Jokaiselle tarvii olla jotakin ja tietysti täytyy olla myös erilaiset tuotteet näyttelyihin ja välipesuihin.

Eli mitä me sitten ollaan testattu. Tässäpä kuvakoostetta tämän hetkisistä tuotteista:

Takuuvarmat Chris Christensenit

All Systems tuotteita

Isle og Dogs, K9, PurePaws ja Groomers Edgekin testattu

Lisäksi läjä muitakin tuotteita....

Nämä kolme tuotetta ovat olleet hyviä, näistä pidän

Juu juu, näitä on! Näitä todellakin on! 
Silti se oikea on jäänyt uupumaan, aikaisemmin, mutta ei enää...

***** ***** ***** ***** *****

---TAKUTON, takuton, Takuton, TAKUTON---

Sitten tuotteisiin jotka ovat pelastaneet meidät takuilta. Nämä tuotteet ovat ihan huippuja! Onnekseni uskalsin avata suuni viime kesän näyttelyreissulla Virossa Lyylin takkuisesta turkista. Sain tietoa tuotteesta joka mullisti meidän takkukauden.

Sanna-Maija Helevä ja Takuton, 
ISO KIITOS Sinulle kun opastit minut näihin hyviin tuotteisiin.
 SOOOO HAPPY!!!

Olen nyt testannut kyseisillä tuotteilla kaikki koirani ja antanut niitä testiin myös kasvateilleni. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Itse testasin tuotteita aluksi hiukan epäilevästi sillä kaapit pursusivat luvattuja tuotteita... Re Qualin tuotteilla turkit jäivät hyvin avonaisiksi ja ilmaviksi, puhtaiksi ja pehmoisiksi. Meni päivä ja toinenkin, eikä takkuja tullut. Aikuisilla koirilla pesuvälit olivat noin kuukauden verran ja ainoat takut olivat joitain pieniä syheröitä liian pitkään olleissa päätukkapompuloissa. Suurin yllätys olikin meidän Lyyli-lyllykkä, meidän oma pieni takkutilsa. Lyylin turkinpesun väli venyi kolmeen viikkoon. Tähän asti olin pessyt Lyyliä viikon välein ja tuossa välissä turkki oli kerennyt takkuuntua pahoin. Nyt siis pesuväli oli kolme viikkoa eikä takkuja!!! USKOMATONTA!!

Käyttämäni Re Qualin tuotteet, shampoo ja hoitoaine


Re Qualin tuotteilla kokonaisvaltaista hyvinvointia lemmikillesi:

  • Torjuvat ilmaston ja saasteiden vaikutuksia.

  • Torjuvat kemikaalien aiheuttamia reaktioita, kuten ihon herkkyydestä johtuvia vaivoja.

  • Auttavat erilaisiin kuivan, rasvaisen ja haisevan ihon ongelmiin.

  • Auttavat iän ja liikalihavuuden aiheuttamiin iho- ja turkkimuutoksiin.

  • Puhdistavat ja tasapainottavat ihoa ja turkkia.

KERAL-PROF SHAMPOO

Karkean karvan hoitoon
Puhdistaa turkin hellävaraisesti vähentämättä karkean tai puolikarkean turkin luonnollista karkeutta. Vahvistaa karvan ja ihon keratiinitasapainoa ja suojaa niitä ympäristön ja kemikaalien haittavaikutuksilta. Sisältää Re Exentyal -yhdisteen, joka ylläpitää turkin luonnollista kauneutta ja väriä. Sisältää myös munavalkuaista ja sakkariinia karvan karkeuden ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi sekä keratiinia, joka antaa upean silkkisen kiillon turkille. Rauhoittaa trimmauksen ja nyppimisen rasittamaa ihoa. 




BIOJEN-HOITOAINE --- SUPER super!!!

Kosteuttava ja vahvistava monikäyttöinen hoitoaine.
Biojen korjaa  hauraan, kuivan ja takkuuntuneen karvan vaurioita ja tuo esiin karvan luonnollisen kiillon. Ehkäisee tehokkaasti turkin takkuuntumista, huopaantumista ja sähköistymistä sekä lisää karvan elastisuutta. Helpottaa vaikeimpienkin turkkilaatujen käsittelyä ja vähentää merkittävästi päivittäisen turkinhoidon vaatimaa aikaa.
Tuotteen sisältämä Re Complex -yhdiste korjaa vaurioitunutta karvaa ja antaa kuivalle ja elottomalle turkille elinvoimaa. Keramidit suojaavat karvaa; kookosrasva ja mustaherukkauute elvyttävät turkkia ja puhdistavat ihoa.



Linkkejä: 
Re Qual - tuotteet
https://www.takuton.fi/
https://www.facebook.com/takutonturkki/

Näitä ihania tuotteita saat sinäkin tilattua TAKUTON firmasta Sanna-Maija Helevältä. Tuotteet ovat edullisia isoon kokoon nähden, joten iso peukku myös siitä! Suosittelen!!!

Sähköpostikyselyt: info@takuton.fi 
Postiosoite: Hirvikalliontie 76, 01800 Klaukkala
Puhelin: +358 44 559 4024/ Sanna-Maija Helevä


-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!