keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kesäkuulumisia

Heipä hei, pitkästä aikaa.

Kesä ja kärpäset, viime aikoina viheliäiset ja ärhäkkäät ampiaiset. Kesäkuun viileät, sateiset illat ja heinäkuun helle ja aurinko, sekä hyvin laiskasti eletyt päivät. Rikkinäinen tietokone. Siinäpä muutama syy hitaaseen päivitykseen kesän ajalta. Mutta nyt, vihdoinkin tietokone toimii!



Koulut alkoivat tänään, ulkona ei ehkä enää ihan niin kuuma ja minä ajattelin maata koko päivän. Ei siksi että olisin laiska (HIH) vaan siksi että haluan jalkani parantuvan mahdollisimman pian... Astuin viikko sitten poranterään ihan omaa tyhmyyttäni. Tein innolla heinäseipäistä tikapuita ja jätin porakoneen maahan, poranterä pystyssä tietenkin. Peruuttaessani astuin koko painollani poranterään, kaaduin poranterä jalkapohjassani, joten jäljen voitte vaan arvata.... Kamala määrä verta ja muutama tikki niihin kohtiin mihin niitä pysyttiin ompelemaan, osa repeytynyttä haavaa kun oli niin muusina, ettei tikkejä voitu laittaa. Minä tohelo!!! Argh!!!


Nyt pitää oikein tosissaan miettiä mitä kaikkea kesän aikana onkaan tehty. No eipä kummempia, siinähän tuo on mennyt :D Aika tyypillinen vastaus kun kysytään kuulumisia, vai mitä.


Heinäkuun alussa Nico ja Lassi aloittivat armeijan ja arki tuntuu jo aika tyhjältä, kotona asustaa enää kolme nuorta! Sen verran lähelle pojat kuitenkin menivät armeijaan, että pääsevät käymään kotona aina viikonloppuisin.

Heinäkuun lopulla minä kävin tyttärieni ja koiriemme kanssa sukuloimassa Pohjois Pohjanmaalla. Reissu oli muuten onnistunut, näimme sukulaisia ja ystäviä pitkästä aikaa, mutta merivesi teki meille tepposet. Kävimme Tauvon rannalla vilvoittelemassa ja nuuskuttelemassa raikasta meren tuoksua. Koirat tykkäsivät myös kovasti ja kaikki Helmiä lukuunottamatta kahlasivat lämpimässä merivedessä. Alisa rohkeaan tyyliinsä hörppi ja maiskutteli suolaista vettä ja mitä muuta siitä seurasikaan kuin kamala mahakipu. Minkä lie pöpön hörppäsi suuhunsa, mutta sen verran pahan kuitenkin että seuraava yö meni ripuloidessa. Mahakipu yltyi niin pahaksi ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ajaa Ouluun eläinsairaalaan. Alisa otettiin heti nesteytykseen huonoksi menneen kuntonsa vuoksi. Mitään isompaa selvyyttä ei saatu, mutta natriumarvot olivat laskeneet ripuloinnin vuoksi ja tulehdusarvot olivat kohollaan. Nesteytys, antibiootit ja mahansuojalääkkeet helpottivat oloa ja jo seuraavana päivänä pentu oli ihan kunnossa. Onneksi! 

Pampers New Born toimii hyvin juoksusuojana
 sekä ripuloivalle pikkukoiralle ;)


Nallea ja Nemoa olemme nähneet muutaman kerran kesän aikana ja jälleennäkeminen on aina yhtä hellyttävää. Kaikki muistavat toisensa joten menoa ja meinikiä riittää! Poikien maitohampaat eivät ottaneet vaihtuakseen, joten käytimme heidät Pälkäneellä Suutarin Villen luona. Hienosti meni nukutus sekä maitohampaiden poistot ja poikinen pysyvät hampaat saavat kasvaa nyt rauhassa.


Tulevana viikonloppuna järjestetään Valkeakoskella Kaikkien Ryhmien Koiranäyttely ja me menemme sinne Lillan kanssa. Siitäpä kuulumisia sitten myöhemmin :)

Kaikkien Ryhmien Koiranäyttely Valkeakoskella (Klikkaa linkkiä, aukeaa tapahtumaan)

Nyt mukavaa alkanutta viikkoa ja kaikille kouluun ja opiskeluun palanneille tsemppiä ja lukuintoa! Meillä kaikki kolme koulussa opiskelevaa nuorukaista aloittivat viimeiset vuotensa, Jemina yläasteella, Jessica lukiossa ja Leevi ammattikoulussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!