keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Poikien viimeinen päivä Kertunhovissa

Kymmenen viikkoa tuntuu pitkältä ajalta kun miettii sitä eteenpäin, mutta taakseppäin katsottuna aika menee kuin siivillä. Kymmenen viikkoa sitten Wilma synnytti kolme ihanaa ja todella pientä pentua. Kaikki meni hyvin, pennut kasvoivat päivä päivältä ja kehittyivät hyvin. Pojista kasvoi kauniita ja terhakoita pentuja, tyttö kasvaa omaa tahtiaan hieman hitaammin. Kaikki ovat terveitä ja iloisia pentuja, oikeita sydänten murskaajia!

Viimeinen ilta meni kaihoisasti, pojat leikkivät ja mamma kuvasi, edestä ja takaa... Eikä itkulta vältytty... mamman mussuja kun ovat. Pesin ja puunasin Nallen illalla, Nemon pesu jäi aamuun jotta uusi mamma pääsi katsomaan miten pentu pesuun ja föönaukseen reagoi.

Nallen paino 10-viikon ikäisenä: 1230 grammaa.
Nemon paino 10-viikon ikäisenä: 1150 grammaa.

Nalle








Nalle on ihan yhtä kova pusuttelija kuin mamadoginsa :)



Nemo







Voi pientä kultaa, hän istuu ihan kuin mamansakkin, 
jalat sievästi sivulla :)



Sisko ja sen veli :)
Hieman on kokoeroa pikkuisilla...


**SMUIKS**







Sisko ja sen veljet :)








Ja vielä mamadog pentujensa kanssa



pennut, täti sekä mamadog





Nämä menneet 10 viikkoa ovat olleet ihan ainutlaatuista aikaa elämässäni. Ensimmäinen pentue ja kolme suloista pentua. Mamadog on voinut hyvin, hän on saanut massaa ympärilleen ja on entistäkin iloisempi luonteeltaan. Minä olen saanut seurata läheltä pentujen kehitystä ja olen ollut onnellinen jokaisesta hetkestä. Olen myös suonut tätä onnea ympärillenikin, sillä meillä on päässyt käymään iso määrä porukkaa silittelemässä ja nuuskuttelemassa näitä suloisuuksia. Pentujen ilo tarttuu meihin ihmisiinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!