torstai 27. helmikuuta 2014

Takkahuone on vallattu ;)

Pennut täyttivät eilen kokonaiset neljä viikkoa!!!

He touhuavat jo kovasti, varsinkin pojat painivat ja leikkivät keskenään. Takkahuone on vallattu, siellä mennään lujaa "tätien" perässä. Varsinkin musta Lilla kiinnostaa kovasti, mutta täytyypä todeta, että kiinnostus on molemmin puolista. Lilla odottaa kovasti, että leikkikaverit hieman vielä kehittyvät ja kasvavat, sitten mennäänkin ja lujaa!!! Ja voin kyllä uskoa että tämä meidän terhakka Lillukka näyttää pikkuisille hieman paikkoja ;) Niin hyvässä kuin pahassakin mielessä... ;)


Neliviikkoisten pentujen ensimmäinen kontakti ulkoilmaan oli pikainen pissatus nurmikolla. HUI, se oli niin jännittävää!!! Tämän ensi kontaktin jälkeen olemme siirtäneet ulos sisällä käytetyn pissa-alustan, joten on turvallisempaa tehdä pissat sen päälle kuin suoraan nurmikolle.




Neliviikkoiset pennut myös pestiin ja puunattiin ensimmäisen kerran kunnolla. Tässä kuvassa  poseeraa Nemo, joka sai luvan mennä ensimmäisenä pesulle ja föönaukseen.  Hienosti onnistui pesu ja föönaus, sekä nassun, tassunpohjien ja takamuksen trimmaaminen. Kilttejä pikkuisia :)




No menes nyt siitä kuvaamasta :P


...ja lopuksi föönausharjoitus käsiföönillä...


Ja  loppuun vielä hauskat, ensimmäiset seisontakuvat. 
Seisoa osataan, juuri ja juuri ;)

Nalle



Nemo


 Nelli


Torstai-terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!